Si mundeni me na kontaktuar ?

Adresa : Av. Jean-Jacques Rousseau 7, 2000 Neuchâtel

              Pl. de la Gare 12, 1003 Lausanne

 

Kontakti032 731 99 64 & 079 354 67 13

Këshilla juridike përmes telefonit : 0900 19 19 19 (CHF 2.00/min.). Kjo formë këshillash aplikohet vetëm në raste të jashtëzakonshme apo të pamundësive për me caktuar një takim (sidomos për arsye distance).

E-Mail : cabinet.begzati@hotmail.com

Faqet në gjuhën frenge : www.cabinet-begzati.ch

 

Kontakti për porosinë e librit "Zvicra dhe ligjet e saja; shembuj konkretë dhe këshilla praktike" (220 faqe, 2018), çmimi 25.- fr. (shpenzimet postale falas)

Personat e interesuar për porosinë e këtij libri, mund t'i dërgojnë, në sekretariatin e zyrës, të dhënat e tyre (emrin, mbiemrin dhe adresën) përmes